PRIJAVE U TOKU: Postanite volonter/ka Organizacije “Osmijeh za Osmijeh”!

Imaš između 17 i 23 godine? Želiš svoje slobodno vrijeme kvalitetno iskoristiti? Spreman/na si za rad u timu? Želiš raditi sa djecom i/ili mladima ili možda svojim idejama doprinositi razvoju omladinskog sektora?

Onda je ovo pravi poziv za tebe!

Organizacija za djecu i mlade “Osmijeh za Osmijeh” poziva mlade ljude iz Grada Tuzla koji žele svoje slobodno vrijeme kvalitetno iskoristiti volontirajući u svojoj zajednici.

PRIJAVI SE I POSTANI VOLONTER/KA NA PROGRAMU „OMLADINSKI RAD ZA BOLJI GRAD“!

O kakvom je projektu riječ?

“Omladinski rad za bolji grad” je petomjesečni proces osnaživanja i unapređivanja vještina mladih ljudi s ciljem povećanja društvenog angažmana mladih te osiguravanja prenošenja znanja sa mladih na mlađe naraštaje. Na ovaj način  želimo osnažiti mlade ljude, ali i ohrabriti djecu da postanu aktivni i odgovorni građani svoje lokalne zajednice.

Kako bismo ti pomogli da lakše organizuješ svoje vrijeme u nastavku možeš vidjeti i datume određenih aktivnosti:

09.08. – Informativni sastanak
15.08.-18.08. – Ljetni kamp
03.09.-04.09. – Edukativni trening: Proces istraživanja
17.09.-18.09. – Dvodnevna edukacija iz procesa izrade baze podataka i tumačenja rezultata
24.09.-25.09. – Planiranje aktivnosti za rad
oktobar-decembar Praktičan rad
05.12. – Svečana konferencija

Za tačne vremenske okvire svih drugih aktivnosti koje imamo u planu, dogovorit ćemo se zajedno, na našim timskim sastancima.

Svoje prijave već danas ili najkasnije do 7. augusta  pošaljite odgovaranjem na preeejednostavna pitanja koja se nalaze OVDJE! I onda sačekajte da vas pozovemo…

Za sve dodatne informacije budite slobodni javiti nam se putem elektronske pošte na osmijeh1@gmail.com; telefona na 035 277 480 ili naše Facebook stranice.

Categories: Aktivnosti
Translate »