Rođendanske zabave

Naš sjajni tim kontinuirano dolazi do novih ideja kako da iznenadimo naše mališane i pružimo im još jedno nezaboravno iskustvo. Sada smo tu da i rođendane Vaše djece uveličamo klovnovskom družinom!

Nova ponuda u našoj organizaciji je od sada i organizovanje rođendanskih proslava.

Angažujte nas za rođendansku proslavu Vašeg djeteta i tako ćete upoznati provjerene mlade ljude koji će u ulozi klovnova animirati djecu zabavnim igricama prilagođenim njihovom uzrastu. Klovnovi dolaze na proslavu simpatično maskirani i uvjerljivo ostaju u toj ulozi, dok razgovaraju sa dječicom u toku igre. Zagarantovan je dobro osmišljen program, a naši odgovorni klovnovi preuzimaju brigu o djeci!

Inovativnost naše usluge se ogleda u tome što su klovnovi zapravo mladi ljudi koji imaju dugogodišnja iskustva u radu sa djecom i originalan pristup koji djeca vole.

Cijena jednog klovna za 1 sat iznosi 25,00 KM.

Dodatne usluge koje možete dobiti su:

  • Fotografisanje rođendanske proslave: Osmijehov fotograf dolazi zajedno sa klovnovima i sve događaje fotografiše profesionalnim fotoaparatom, te u kratkom roku dostavlja slavljeniku/ci CD sa snimljenim fotografijama. Cijena iznosi 20,00 KM.
  • Izrada pozivnica za proslavu: Kontaktirajte nas dvije sedmice prije proslave za lične pozivnice sa motivom i sadržajem po želji slavljenika/ce. Pozivnice su u boji sa dimenzijama 7x19cm. Cijena: 1,00 KM = 1 pozivnica.

Sav prihod od organizovanja rođendanskih proslava će biti usmjeren na realizaciju naših aktivnosti koje se tiču djece i mladih u Tuzli, te na nabavku neophodnog materijala za te aktivnosti.

Kontaktirajte nas već sada i priključite se klubu naših zadovoljnih roditelja:

Mail: osmijeh@osmijeh.org
Facebook: Osmijeh za Osmijeh
Kontakt osoba: Mirna Hodžić, ++387 62 181 869

Translate »