Dobrodošli na informativnu radionicu “Upoznaj Osmijeh”

Organizacija “Osmijeh za Osmijeh” traži mlade ljude Tuzle koji pohađaju završne godine srednjih škola (treći i četvrti razred), kao i studente koji imaju nešto slobodnog vremena koje žele kvalitetno utrošiti volontirajući u svom okruženju.

Prijavi se za učešće na našoj prvoj informativnoj radionici “Upoznaj Osmijeh” koja će se održati u utorak 10.01.2017. godine u prostorijama JU “Dom mladih” Tuzla sa početkom u  17:00 sati i otkrij zbog čega je Osmijeh osvojio srca velikog broja djece u Tuzli i kantonu. Saznaj po kojim principima radimo, koji model rada sa djecom i mladima primjenjujemo na našim radionicama, šta to sve radimo pored redovnih radioničkih aktivnosti i zašto smo drugačiji… Dozvoli nam da se predstavimo, možda da Te osvojimo, ali prije svega da se s Tobom upoznamo!

Drago nam je, mi smo “Osmijeh za Osmijeh” i ovim radionicama želimo pronaći mlade ljude kojima ćemo obogatiti naš tim. Zato se prijavi odmah…

Ovo je važno da znaš: Sada ti ne treba ni CV, ni motivaciono pismo, kao ni štela jer u Osmijehu svako ko se potrudi dobija priliku!

Već sada popuni prijavni obrazac klikom OVDJE jer kada si dio Osmijehove porodice imaš mogućnost:

  • Da kontinuirano putuješ po Bosni i Hercegovini (Mostar, Konjic, Bosanska Otoka, Banja Luka, Sarajevo, …)
  • Da posjećuješ strane zemlje (naši volonteri su bili u Švedskoj, Njemačkoj, Portugalu, Španiji, Italiji, Turskoj, Slovačkoj, Švicarskoj, …)
  • Da se usavršavaš na poljima svojih afiniteta
  • Da se družiš i upoznaješ s novim ljudima
  • Da upoznaješ ljude od značaja za grad, kanton ali i državu…

Mi smo svoje kazali, čekamo baš Tebe! :)
*Potraži nas i na socijalnim mrežama gdje možeš pronaći fotografije sa svake naše aktivnosti…

Categories: Aktivnosti, Dream Catcher
Translate »