Najveselije Lidersko kampovanje na rijeci Uni

I konačno! Šesto Lidersko kampovanje je pred nama. Ove godine, 27. jula krenut ćemo put Bosanske Otoke smještene u Unsko-sanskom kantonu. Okružena prirodom i zelenilom uz sunce kojem nema kraja, rijeka Una će biti naša oaza liderstva.

Kamp će trajati od 27. do 31. jula, što znači da će obuhvatiti četiri puna pansiona (doručak, ručak, večera), šatorski smještaj, logorsku vatru, mini rafting na rijeci Uni i mnogo iznenađenja. Kamperskoj atmosferi doprinijet će i cjelodnevne zabavne aktivnosti koje će implementirati naš tim uz cjelodnevnu skrb nad djecom.

Sve je spremno za logorsku vatru! Samo još da je zapalimo.
Stepenište ka trpezariji pod otvorenim nebom
Prirodni bazen s plitkom vodom iz rijeke Une
Stolovi i stolice su već spremni za naše grupe i kreativne zadatke uz samu rijeku...
Prostor za zajedničke aktivnosti, sportske igre, zajedničke sastanke i sunčanjeeeee :)
Rijeka Una

Cijena kampovanja po osobi iznosi samo 60 KM i obuhvata prijevoz Tuzla – Bosanska Otoka – Tuzla, mini rafting na rijeci Uni uz izlet iznenađenja, šatorski smještaj, tri obroka dnevno. Bitno je spomenuti da je ova cijena isključivo za članove naše organizacije koji su uredno platili godišnju članarinu za 2015. god. u vrijednosti od 5 KM.

Budući da nam je ovo šesto po redu Lidersko kampovanje, kao i svake, i ove godine naš tim preporučuje svima koji se odluče ići s nama put Bosanske Otoke da obavezno ponesu ovjerenu zdravstvenu legitimaciju, vreću za spavanje, baterijsku lampu, papuče za plažu, opremu za plažu (mišići, šlauf, ležajka, peškir, lopta, jastuk, kremu za sunčanje, patike za aktivnosti), pored ljetne ponijeti i topliju odjeću i pribor za ličnu higijenu. I šta god želite još da ponesete.

Prijave su još uvijek u toku! Ako želite ići s najveselijom ekipom i najzabavnijim voditeljima na ovaj kamp, pišite nam u inbox naše Facebook stranice “Osmijeh za Osmijeh” ili na mail adresu osmijeh@osmijeh.org s naznakom “Prijava za kamp”. Broj mjesta je ograničen!

Letak: 6. Lidersko kampovanje na rijeci Uni

Letak: 6. Lidersko kampovanje na rijeci Uni

Categories: Aktivnosti
Translate »